Groep 1/2D

Groep 1 / 2 D is een combinatie groep van kinderen die net op school komen tot kinderen die zich aan het voorbereiden zijn op groep 3. Doordat we samen in een klas zitten leren we veel van elkaar. We leren elkaar helpen, de oudsten krijgen herhaling van leeraanbod indien nodig en de jongsten kunnen vast wat met moeilijkere dingen meedoen als ze daaraan toe zijn.

In de klas doen we veel verschillende dingen. We spelen in hoeken, we doen spelletjes, puzzels, tekenen, schilderen, zingen, bouwen, knutselen, dansen, gymmen, luisteren naar verhalen, maken werkjes en nog veel meer.

We maken er elke dag samen weer een gezellige, leerzame en fijne dag van.

 

Marijke Simmons

Mijn naam is Marijke Simmons. Sinds 2012 woon ik samen met mijn man en ondertussen ook 2 kinderen op Bonaire.  Elk jaar werk ik weer in de kleutergroepen en dat bevalt me goed. Ik vind het belangrijk dat de kinderen met plezier naar school gaan en maak er graag elke dag weer een gezellige en uitdagende dag van. Mijn hobby’s zijn onder andere: muziek maken, zingen, lezen en zwemmen. 

Hanneke Braams 

Hallo,

Ik ben Hanneke Braams en ik ben sinds jan.'17 met mijn gezin op Bonaire komen wonen. In Nederland werkte ik oorspronkelijk als film-animatiemaker maar in 2010 heb ik me laten omscholen tot leerkracht basisonderwijs omdat ik tijdens het maken van films met kinderen ontdekte hoe inspirerend ik het werken met kinderen vind. Dit schooljaar ben ik te vinden in groep 1/2D en ben ik gestart met de Master Educational Needs, remedial teacher, om nog meer te leren over kinderen met andere onderwijsbehoeften. Ik heb er ontzettend veel zin in!