Groep 3B

Groep 3 is een schooljaar waar heel veel gebeurd. Kinderen veranderen van kleuter in schoolkind. Deze veranderingen gebeuren natuurlijk geleidelijk. Dit willen we op school ook zo laten gebeuren. Het leren lezen en rekenen staat centraal in dit schooljaar. Maar zeker aan het begin van groep 3 is er nog veel aandacht voor creatieve vakken en spel.

We gaan er een gezellig schooljaar van maken!

 

Simone Limburg 

Hallo, ik ben Simone Limburg en ik ben sinds augustus 2016 op Bonaire.

In Nederland heb ik 17 jaar als leerkracht op 2 verschillende basisscholen voor de klas gestaan. Eén jaar heb ik op een school voor nieuwkomers in Nederland gewerkt. Het lesaanbod was vooral gericht op het leren van de Nederlandse taal. De andere 16 jaar heb ik op een basisschool in het centrum van Zaandam gewerkt. De meeste jaren heb ik voor een groep 3 gestaan, maar ook voor de groepen 1/2, 2/3 en 4.

De afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd. Zo ben ik b.v. rekenspecialist en schrijfdansdocent.

Vorig schooljaar ben ik begonnen als onderwijsassistent en invalleerkracht op de Pelikaan. Hierdoor heb ik met veel kinderen en ouders kennis gemaakt.

Komend schooljaar sta ik weer vertrouwd voor een groep 3. Ik heb er ontzettend veel zin in!