Groep 5A

Hallo allemaal!! 


Wij zijn groep 5A! In groep 5 moeten we hard werken, maar dat kunnen we al goed! We leren met rekenen klokkijken, de keersommen, de getallenlijn tot 1000 en de deelsommen! Met spelling leren we allemaal nieuwe woorden. Bij taal leren we hoe we zinnen moeten maken en wat voor soort woorden er allemaal zijn! Daarnaast werken we ook nog met lekker lezen, nieuwsbegrip en 4x wijzer. Vanaf na de regattavakantie gaan we ein-de-lijk met Snappet aan de slag! Hier hebben we enorm naar uitgekeken, want iedereen heeft een eigen 'school'tablet. Dit jaar moeten we voor het eerst een boekbespreking en spreekbeurt houden... spannend!!! 

Een paar keer per week hebben we klassenpower! We doen dan leuke spelletjes om samen te leren werken, zodat we fijn met elkaar om gaan! Ben je benieuwd hoe het bij ons in de klas is, kom dan maar een keer langs! 


Groetjes groep 5A

 

Manon Vermaas

Bon dia allemaal! 

Na mijn pabo opleiding wilde ik graag mijn grenzen verleggen en vertrok ik naar Bonaire. Sinds september 2015 werk ik daarom met veel plezier op de Pelikaan. Ik wil kinderen graag een fijne, leerzame tijd geven, zodat ze met plezier naar school gaan! Dit jaar sta ik voor groep 5A. Mijn favoriete vakken zijn rekenen en taal. Samen met de kinderen, ouders en collega's hoop ik er een leuk jaar van te maken! Naast mijn werk op de Pelikaan hou ik van paardrijden, zumba, een spannend boek lezen, zwemmen en snorkelen in de zee!