Groep 8

Cito-toets! Musical! Kamp! Ja natuurlijk: Groep 8! Welkom bij het laatste en uiterst belangrijke jaar van de basisschool. Het jaar waar er hard gewerkt gaat worden, waar zal worden bepaald naar welk schoolniveau de leerlingen kunnen. Tevens het jaar waar de oudsten van de school voorbereid zullen worden op een ‘nieuw leven’ als jonge brugpiepers. Agenda’s, volle roosters, werkstukken, spreekbeurten, toetsen; groep 8 wordt een druk, enerverend, leerzaam jaar.
Behalve druk en leerzaam zal groep 8 vooral ook een onvergetelijk, leuk jaar worden met een (slapeloos) kamp, verschillende excursies en een spetterende eindmusical. Bovendien zal de nieuwe, (kale), gitaarspelende meester zich veelvuldig richten op sportiviteit, muzikaliteit en creativiteit, zodat iedere leerling vanuit een stevige basis van welbevinden en zelfvertrouwen het allerbeste uit zichzelf kan halen; voor nu, maar vooral ook met het oog op de nabije toekomst.

 

Vincent van Kampen

Ik ben Vincent van Kampen en sinds 2009 leerkracht in het basisonderwijs. Na twee jaar lesgegeven te hebben op een Daltonschool in Nederland en drie onderwijsjaren in groep 8 van een Curaçaose school was het tijd voor een nieuwe uitdaging en vandaar de ‘grote’ overstap naar de buren, Bonaire. De komende jaren zal ik met veel plezier lesgeven op De Pelikaan in de altijd prachtige groep 8. Met een positieve, ambitieuze instelling en hobby’s als voetbal, gitaarspelen en salsadansen streef ik ernaar om de kinderen een sportief, muzikaal, leerzaam en voornamelijk gezellig laatste jaar van de basisschool te bieden.