Directeur

Mijn naam is Gerald Kolenbrander en ben sinds  augustus 2017 de directeur van de Pelikaan. Voordat ik op de Pelikaan kwam werken heb ik op verschillende scholen in Nederland gewerkt. Ik ben op verschillende scholen directeur geweest en mijn laaste functie was clusterdirecteur. In deze fuctie was ik o.a. eindverantwoordelijk voor twee scholen. Veel verder daarvoor ben ik ook lange tijd groepsleerkracht geweest. Ik vind het erg leuk om op deze bijzondere school te mogen werken met dit enthousiaste team en al die verschillende kinderen. 

 

Adjunct-directeur

Mijn naam is Klasien Jager. In september 2011 ben ik samen met mijn gezin op Bonaire komen wonen. Ik ben toen gaan werken bij het Expertisecenter Onderwijs Zorg (EOZ) als Ambulant onderwijskundig begeleider. Voordat ik deze functie kreeg heb ik in Nederland als leerkracht gewerkt in bijna alle groepen van de basisschool, als Remedial Teacher en als Intern begeleider. 

Vanaf 1 augustus 2014 maak ik deel uit van het team van de Pelikaan. Ik ben adjunct-directeur en werk daarnaast 2 dagen in de week in groep 4. Een super leuke combinatie en ik doe het dan ook met veel plezier.

Ik wens iedereen een heel fijn schooljaar toe!