Caroline de Jong 

Mijn naam is Caroline de Jong en ik ben sinds augustus 2013 werkzaam op BS De Pelikaan.
Ik ben in 2006 begonnen in het Speciaal Basisonderwijs in Nederland, waar ik drie jaar lang heb gewerkt en ook de Master Special Educational Needs heb afgerond als gedragsspecialist. Hierna ben ik vier jaar werkzaam geweest op Curacao als leerkracht van een groep leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op BS De Pelikaan als remedial teacher. Na drie jaar met plezier gewerkt te hebben als remedial teacher, neem ik nu de taak van de interne begeleiding op mij.

Bij ons op school heeft de interne begeleider de taak om het onderwijs voor alle leerlingen in samenspraak met de directie, leerkrachten en ouders zo goed mogelijk te organiseren.
Als uw kind naar school gaat, heeft u als ouder vooral met de leerkracht te maken. Als er tijdens de ontwikkeling van het kind vragen rijzen die noch de leerkracht, noch de ouders kunnen
beantwoorden, dan komt de interne begeleider in beeld.

Ik kijk uit naar weer een mooi schooljaar!

 

Ilja Bakker

De meeste mensen kennen mij intussen wel, maar voor degenen die dat niet doen wil ik me hierbij kort even voorstellen: Sinds april 2018 werk ik als office manager op De Pelikaan. Deze functie heb ik overgenomen van Anshila, die jarenlang met veel plezier op De Pelikaan heeft gewerkt, maar nu haar eigen winkel in Playa heeft, waar zij kleding, decoratie en allerlei andere hippe spullen verkoopt. 

Samen met mijn echtgenoot Wibo woonde ik sinds 2009 op Curacao, waarna we in 2013 de overstap naar Bonaire gemaakt hebben. We genieten van het buiten zijn, de natuur en de sfeer op Bonaire en hopen hier nog heel wat jaren te mogen blijven. Mijn hobby's zijn fotograferen en tuinieren en ook ben ik wekelijks langs de kust te vinden om drijfhout te zoeken, waar ik allerlei leuke creaties van maak.

Niet alleen de ouders maar ook de kinderen kunnen altijd bij mij terecht voor van alles. Ik behandel de info mailbox, maak verlofformulieren, verwerk de ziekmeldingen, houd de leerlingenadministratie bij en zorg voor heel veel andere administratieve zaken. 

Kinderen lopen bij me binnen als ze een pleister nodig hebben, een bal op willen pompen, of voor een korte babbel.

Ik ben aanwezig op De Pelikaan op maandag/dinsdag/donderdag en vrijdag. Loop gerust bij me naar binnen als er iets is wat ik voor je kan doen!

Vera Dohmen 

Tom Schepers

Hallo, ik ben Tom Schepers. Ik ben sinds mei 2017 werkzaam op deze leuke school als conciërge. Hiervoor ben ik werkzaam geweest op een asielzoekerscentrum in de mooie Achterhoek. Ik hoop op De Pelikaan leuke jaren mee te maken als conciërge.